foto

Didier Van Cauwelaert

  • nar. 29.7.1960 (58 let)
    Nice, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2011 Neznámý - kniha
2006 Kouzelná moc víly - kniha
2001 Un aller simple - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 J'ai perdu Albert
1996 Président et la garde-barrière, Le (TV film)
1992 Amies de ma femme, Les
1991 Triplex
1990 Feu sur le candidat
1989 Invité surprise, L'
1986 Marie Love (TV film)
1983 Père Noël et fils (TV film)

TV seriály

2009 Případ mezi nebem a zemí (TV seriál)
1995 Pařížský kabaret (TV seriál)
1985 Madame et ses flics (TV seriál)

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

2001 Campus, le magazine de l'écrit (TV seriál)
1987 La nuit des Molières (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 La parenthèse inattendue (TV pořad)
2009 Cinémas (TV pořad)
2008 La grande librairie (TV pořad)
2007 Un jour, un destin (TV pořad)
2005 Les grands du rire (TV pořad)
2004 Samedi soir avec... (TV pořad)
2000 On a tout essayé (TV pořad)
1998 Tout le monde en parle (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace