foto

Dustin Lee Abraham

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2001 Kdo hulí, ten umí

TV seriály

2011 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Pokojová služba (S12E04)
A neřekl ani popel (S11E14)
2010 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Žralok v bazénu (S11E02)
Vezmi si můj život (S10E20)
2009 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Smrt na bowlingu (S10E08)
Město duchů (S10E02)
Maska (S09E18)
další epizody (4)
2008 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Hodný strýček (S09E06)
Za Geddu (S08E17)
Opušťák (S08E14)
2007 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Švábi (S08E09)
Panenka jako živá: část 2 (S08E01)
Ranaři (S07E19)
další epizody (4)
2006 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Post Mortem (S07E07)
Buchařina (S07E04)
Černý výlep (S06E20)
další epizody (4)
2005 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Psí život (S06E09)
Pokojová služba (S06E02)
4x4 (S05E19)
další epizody (4)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Formality (S05E07)

Herecká filmografie

Filmy

2000 Spoof! An Insider's Guide to Short Film Success
1999 Kurýr

TV seriály

2010 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Dívka v modrém (S10E11)
1996 Kenan & Kel (TV seriál)
1995 The Single Guy (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2008 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Za Geddu (S08E17)
Dvě a půl smrti (S08E16)
Teorie všeho (S08E15)
další epizody (7)
2007 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kdo se psy spává (S08E10)
Švábi (S08E09)
Dám se zabít (S08E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace