foto

Marcel Gassouk

  • nar. 2.5.1921
    Paříž, Francie
  • zem. 4.2.2003 (81 let)
    Suresnes, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 L'Affaire Seznec (TV film)
Útěk bláznů
1991 Arcandiers, Les
1989 Compagnie de Sarah, La (TV film)
1988 Une nuit à l'Assemblée Nationale
1986 Faubourg Saint-Martin
1985 L'énigme blanche (TV film)
1983 Bourreau des coeurs, Le
Operace Banzaj
Planqués du régiment, Les
1982 Après tout ce qu'on a fait pour toi (TV film)
Bude to bolet
Diplômés du dernier rang, Les
Invitation au voyage
Rose et le blanc, Le
1981 Ce monde est merveilleux (TV film)
Nous te mari-e-rons (TV film)
Vosička
1980 Kašpárek
Les Borsalini
Mont-Oriol (TV film)
To já ne, to on
Un escargot dans la tête
À une voix près... ou La naissance de la IIIe république (TV film)
1979 Charlots en délire, Les
Je te tiens, tu me tiens par la barbichette
Karel a Lucie
1978 Bažanti a cizinecká legie
Chaussette surprise
Filmový román (TV film)
Ne pleure pas
Plein les poches pour pas un rond...
1977 Gloria
L'imprécateur
Le Couple témoin
Machine, La
1976 Hippopotamours, L'
Svatý rok
1975 Akce Lady Marlène
C'est dur pour tout le monde
Change pas de main
Cikán
Krást se musí umět
La chatte sur un doigt brûlant
Návrat sedmé roty
Pan Dupont
1974 Borsalino a spol.
Couples du Bois de Boulogne, Les
Impossible... pas français
Y'a un os dans la moulinette
1973 Domovník
L'An 01
Nejpomatenější rozum
Nevím nic, ale řeknu všechno
Případ Dominici
Rabín Jákob
1972 Chut!
César a Rosalie
Elle cause plus, elle flingue
L'Etrangleur
Tout va bien
Tři miliardy bez výtahu
Velký blondýn s černou botou
Život plný malérů
1971 Albatros, L'
Hlavně v klidu!
Jo
Part des lions, La
Těsně před nocí
1970 Le Cinéma de papa
Solo
Umřít na lásku
Un condé
1969 Joë Caligula - Du suif chez les dabes
Mister Freedom
Tři muži na jednom koni
1968 Catherine
Démoniaque, Le
Fleur d'oseille
Vivre la nuit
1967 Le Crime de la rue de Chantilly (TV film)
Přátelé kopretiny
Slunce rošťáků
1966 Caïd de Champignol, Le
Du mou dans la gâchette
Hoří v Paříži?
Martin Soldat
Otec a dcera
Sale temps pour les mouches
1965 Co je nového, kočičko?
Diamantový biliár
Majordome, Le
Prachy a smůla
1964 Le Tigre aime la chair fraîche
Mata Hari
Nejkrásnější podvody světa
1963 Bluffeur, Le
Den a hodina
Des frissons partout
Komisař Maigret zuří
1962 Culottes rouges, Les
La croix des vivants
1961 Proie pour l'ombre, La
Šprýmař
1960 Fortunat
Velký risk

TV seriály

1989 Les compagnons de l'aventure (TV seriál)
1987 Marc et Sophie (TV seriál)
1982 Adieu aux as, L' (TV seriál)
1981 Buď zdráv, šampióne (TV seriál)
Sans famille (TV seriál)
1980 Arsène Lupin joue et perd (TV seriál)
Fantômas (TV seriál)
1978 Jan Kryštof (TV seriál)
Médecins de nuit (TV seriál)
1977 Brigade des mineurs (TV seriál)
1976 Nick Verlaine ou Comment voler la Tour Eiffel (TV seriál)
1975 Grands détectives, Les (TV seriál)
Homme sans visage, L' (TV seriál)
Lesk a bída kurtizán (TV seriál)
1974 Accusée, L' (TV seriál)
Pain noir, Le (TV seriál)
À dossiers ouverts (TV seriál)
1973 La ligne de démarcation (TV seriál)
Moliére (TV seriál)
1972 Misérables, Les (TV seriál)
Thibault, Les (TV seriál)
1971 Aux frontières du possible (TV seriál)
1970 Dossiers du professeur Morgan, Les (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)

Dokumentární

1966 Qui êtes-vous Polly Maggoo ?

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky