foto

Nick Carter

  • nar. 28.1.1980 (39 let)
    Jamestown, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Nick Carter se narodil 28.1.1980 v Jamestownu. Je zpěvákem slavné chlapecké skupiny Backstreet boys. Po rozpadu skupiny se vydal na sólovou kariéru, ale nedosáhl už takové slávy jako s Backstreet boys, se kterými prodal stovky milionů cd po celém světě.

V roce 2001 se se svým bratrem Aaronem, který je také zpěvákem, Michaelem Jackosnem a dalšími umělci nahráli song What More Can I Give, jehož  prodej měl pomoci obětem atentátu na dvojčata v New Yorku 11.9.2001. Nick, stejně jako jeho bratr, si zahrál také v seriálech a filmech. Už v 10.letech se objevil ve slavném filmu Tima Burtona Střihoruký Edward. Sám sebe si zahrál v Ostrovu příšer a v seriálu 90210.

Dále jsme jej mohli vidět jako profesora Fitze v Invazi smrtícího hmyzu, Foremana ve Vražedné rychlosti a nebo jako Bena Hatchera v seriálu Osm jednoduchých pravidel.

V současné době vystupuje s Backstreet boys, se kterou se v roce 2005 dali dohromady a můžeme jej vidět v hororu Evil Blessings.

Petr "tsatsiki" mareček

Herecká filmografie

Filmy

2016 Dead 7
2010 Vražedná rychlost
2004 Ostrov příšer (TV film)
The Hollow
1998 Backstreet Boyz (TV film)
1990 Soud (TV film)
Střihoruký Edward

TV seriály

2008 90210: Nová generace (TV seriál)
2005 My Crazy Life (TV seriál)
2003 Banzai (TV seriál)
2002 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
American Dreams (TV seriál)
1998 A las once en casa (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
The Band Episode (S02E18)
1996 Arthur (TV seriál)

Dokumentární

2015 Backstreet Boys: Show 'Em What You're Made Of
2003 Michael Jackson - pohled do soukromí (TV film)
2002 Concert for World Children's Day, The (koncert)
Oh Aaron: Live in Concert! (koncert)
2001 Koncert pro New York - živě (koncert)
2000 It's Only Rock 'n' Roll
1999 Making the Video (TV seriál)
Winter Break (koncert)
1997 Behind the Music (TV seriál)

TV pořady

2017 Boy Band (TV pořad)
2016 Greatest Hits (TV pořad)
2013 The Real (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
2009 Lopez Tonight (TV pořad)
2008 The Doctors (TV pořad)
2007 Xposé (TV pořad)
2006 Hormiguero, El (TV pořad)
The Megan Mullally Show (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
Howard Stern on Demand (TV pořad)
Kathy Griffin: My Life on the D-List (TV pořad)
2004 The Xtra Factor (TV pořad)
2003 American Juniors (TV pořad)
Napálené celebrity (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 Dr. Phil (TV pořad)
The Teen Choice Awards 2002 (TV pořad)
2001 The Teen Choice Awards 2001 (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
MTV Video Music Awards 1999 (TV pořad)
TV total (TV pořad)
The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
WWE SmackDown LIVE! (TV pořad)
1998 Smash Hits Poll Winners Party 1998 (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
1994 All That (TV pořad)
1993 WWF Raw Is War (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1983 Star Search (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
Wetten, dass..? (TV pořad)
1978 20/20 (TV pořad)

Hudební videoklipy

2017 Florida Georgia Line feat. Backstreet Boys - God, Your Mama, And Me (hudební videoklip)
1998 Backstreet Boys - I Want It That Way (hudební videoklip)
1997 Backstreet Boys - As Long As You Love Me (hudební videoklip)
Backstreet Boys - Everybody (Backstreet's Back) (hudební videoklip)
1996 Backstreet Boys - Get Down (You're The One For Me) (hudební videoklip)
Backstreet Boys - Quit Playing Games (With My Heart) (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Dead 7
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace