foto

Carlos Carrasco

  • nar. 5.4.1948 (71 let)
    Panama City, Panama

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Turnover
2018 Portrait's Secret, The
2016 Nadia's Promise
Sienna’s Choice
2013 Parker
2011 Lež má krátké nohy
Ženy bez mužů
2010 The Space Between
2006 Panna z Juarezu
2002 Milujte svého zabijáka
2001 100 Kilos
Super finta
2000 Across the Line
1999 Prapor sv. Patrika
1998 Anarchy TV
1997 Eruption
1996 Invader
Neviděli jste mého syna? (TV film)
Temný druh
The Glass Cage
1995 Živá nebo mrtvá (TV film)
1994 Amazonie v plamenech (TV film)
Nebezpečná rychlost
1993 Věc cti
1992 Detektiv Nails (TV film)
In the Heat of Passion
1991 Král rybář
1990 Velký návrat
1988 Krokodýl Dundee 2

TV seriály

2017 Nesvá (TV seriál)
Hella Shook (S02E05)
2014 Hledání (TV seriál)
Looking Glass (S01E08)
Looking in the Mirror (S01E06)
2010 Žalobce a obhájce (TV seriál)
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
Sister City (S02E05)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Maska (S09E18)
1999 Angel (TV seriál)
Kus po kuse (S01E04)
1998 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Čest mezi zloději (S06E15)
1997 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Výhodný obchod (S03E13)
1996 The Steve Harvey Show (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Roztříštěné zrcadlo (S04E19)
1995 Can't Hurry Love (TV seriál)
Live Shot (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Jaký život (S02E04)
1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Quarkův dům (S03E03)
1993 Strážce moře (TV seriál)
1992 Fievelův americký ocásek (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Raven (TV seriál)
1991 Herman's Head (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)

Dokumentární

1997 The Making of 'Speed 2: Cruise Control' (TV film)

Host

TV pořady

1995 MADtv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace