foto

Elyes Gabel

  • nar. 8.5.1983 (34 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Elyes Gabel je britský herec, čiastočné indického a tuniského pôvodu. Narodil sa 8.5.1983 v Londýne, vo Veľkej Británii. Jeho prvá televízna rola prišla v detskom seriáli Milujem mamičku v roku 2002. 

Medzi jeho najpozoruhodnejšie úlohy patria Dr. Gupreet ("Guppy") v lekárskej dráme Casualty či učiteľ telesnej výchovy Rob Cleaver v dráme televízie BBC, Waterloo Road. Ďalej je to rola Dothraka menom Rakharo v seriáli Game of Thrones. Pôvodne sa mal volať Jhogo, ale HBO rozhodlo o zmene názvu, pretože to bolo príliš podobné menu Drogo, jednej z hlavných postáv. Objavil sa v prvej sérii a v prvých dvoch epizódach druhej série. Zahral si tiež v divadelných inscenáciách, ako sú West Side Story, Oliver! či Denník Anny Frankovej.

tommmy89

Herecká filmografie

Filmy

2015 Exit Strategy (TV film)
2014 A Most Violent Year
Interstellar
2013 Chceš pěstí?
Světová válka Z
2012 Widow Detective (TV film)
2011 Everywhere and Nowhere
Kingdom of Dust
2010 Everywhere and Nowhere
2008 Boogeyman 3

TV seriály

2017 Tým Škorpion (TV seriál)
Scorp Family Robinson (S03E25)
Maroon 8 (S03E24)
Something Burrowed, Something Blew (S03E23)
další epizody (14)
2016 Tým Škorpion (TV seriál)
Wreck the Halls (S03E11)
This Is the Pits (S03E10)
Mother Load (S03E09)
další epizody (23)
2015 Poslové (TV seriál)
Tým Škorpion (TV seriál)
Dam Breakthrough (S02E12)
The Old College Try (S02E11)
Arrivals and Departures (S02E10)
další epizody (22)
2014 Tým Škorpion (TV seriál)
Dominoes (S01E12)
Revenge (S01E11)
Talismans (S01E10)
další epizody (12)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Sever nezapomíná (S02E01)
2011 Borgiové (TV seriál)
Maur (S01E03)
Hra o trůny (TV seriál)
Oheň a krev (S01E10)
Baelor (S01E09)
Bodej ostrým koncem (S01E08)
další epizody (6)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
2010 Identity (TV seriál)
2009 Psychoville (TV seriál)
2008 Apparitions (TV seriál)
Dead Set (TV seriál)
2006 Waterloo Road (TV seriál)
2005 Casualty @ Holby City (TV seriál)
2002 I Love Mummy (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace