foto

Kaela Dobkin

  • nar. 1970

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Shadow People
2000 $pent
Vražda v dámském klubu (TV film)
1999 Men of Means
1998 Báječný nový svět (TV film)
1997 Útěk z vězení
Šílená jízda
1995 Kopanec a křik

TV seriály

2011 Dr. House (TV seriál)
Změny (S07E20)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Makapu'u Lighthouse (S11E21)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Soul Survivor (S04E04)
1998 Hyperion Bay (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
Women: Stories of Passion (TV seriál)
1995 Land's End (TV seriál)
1994 Modelky s.r.o. (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Dokumentární

1999 Independent Lens (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky