foto

J.A. Preston

  • nar. Washington, District of Columbia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Sweet Deadly Dreams
2005 Old Man Music
1997 Air Force One
Frankensteinův dům (TV film)
Kontakt
1996 Ohnivé žně (TV film)
1994 MacShayne: Vítěz bere vše (TV film)
Perry Mason: Případ osudného životního stylu (TV film)
1993 Nick's Game (TV film)
1992 Kapitán Ron
Pár správných chlapů
Steel Justice (TV film)
1991 Aftermath: A Test of Love (TV film)
1990 Court-Martial of Jackie Robinson, The (TV film)
Nebezpečný útěk
Ohnivá eskadra
1987 Desperate (TV film)
1986 The George McKenna Story (TV film)
1985 Remo Williams: Dobrodružství začínají
1981 Žár těla
1980 Plutonium Incident, The (TV film)
V pravé poledne 2 (TV film)
1979 Americathon
Real Life
1976 Odpočítávání smrti
Stříbrný blesk
1973 Černý strašák u dveří
1971 Mississippi Summer

TV seriály

1996 Ochránce (TV seriál)
Praštěná holka (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Out of Africa (S03E01)
Transplanted Affection (S02E12)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Sweet Justice (TV seriál)
1993 Strážce moře (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
The Jackie Thomas Show (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Curiosity Killed (S04E14)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Out of the Half-Light (S01E11)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
In the Heat of the Night (TV seriál)
Půlnoční linka (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Don't Stretch the Rainbow (S02E07)
My Two Dads (TV seriál)
1986 It's Garry Shandling's Show. (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
O nejlepší dýni (S02E10)
1985 Hollywood Beat (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
Our Family Honor (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Punky Brewster (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Yellow Rose, The (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
The New Odd Couple (TV seriál)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
The Chisholms (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Kořeny (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Diff'rent Strokes (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
1977 Carter Country (TV seriál)
Eight Is Enough (TV seriál)
James at 15 (TV seriál)
1976 All's Fair (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Good Times (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace