foto

J.A. Preston

  • nar. Washington, District of Columbia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Sweet Deadly Dreams
2005 Old Man Music
1997 Air Force One
Frankensteinův dům (TV film)
Kontakt
1996 Ohnivé žně (TV film)
1994 MacShayne: Vítěz bere vše (TV film)
Perry Mason: Případ osudného životního stylu (TV film)
1993 Nick's Game (TV film)
1992 Kapitán Ron
Pár správných chlapů
Steel Justice (TV film)
1991 Aftermath: A Test of Love (TV film)
1990 Nebezpečný útěk
Ohnivá eskadra
The Court-Martial of Jackie Robinson (TV film)
1987 Desperate (TV film)
1986 The George McKenna Story (TV film)
1985 Remo Williams: Dobrodružství začínají
1981 Žár těla
1980 Plutonium Incident, The (TV film)
V pravé poledne 2 (TV film)
1979 Americathon
Real Life
1976 Odpočítávání smrti
Stříbrný blesk
1973 Černý strašák u dveří
1971 Mississippi Summer

TV seriály

1996 Ochránce (TV seriál)
Praštěná holka (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Out of Africa (S03E01)
Transplanted Affection (S02E12)
1995 Strážce moře (TV seriál)
Meltdown (S02E11)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Sweet Justice (TV seriál)
Superman (TV seriál)
Všichni v šoku (S01E12)
1992 Martin (TV seriál)
The Jackie Thomas Show (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Curiosity Killed (S04E14)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Mickey Daytona (S05E22)
1990 Zákon a pořádek (TV seriál)
Out of the Half-Light (S01E11)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
Půlnoční linka (TV seriál)
V žáru noci (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Dobrý skutek nezůstane nepotrestán (S05E06)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Don't Stretch the Rainbow (S02E07)
My Two Dads (TV seriál)
1986 It's Garry Shandling's Show. (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
O nejlepší dýni (S02E10)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Hardcastle for Mayor (S03E14)
Magnum (TV seriál)
Případ v L.A., 2. část (S07E02)
Případ v L.A., 1. část (S07E01)
1985 Hollywood Beat (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
Our Family Honor (TV seriál)
1984 Punky Brewster (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
The Yellow Rose (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
The New Odd Couple (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
Second Chance (S08E16)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1980 The Chisholms (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
A New Kind of High (S01E10)
Kořeny: Další pokolení (TV seriál)
Part III (1914–1918) (E03)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Diff'rent Strokes (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
Diana's Disappearing Act (S02E15)
1977 Carter Country (TV seriál)
Eight Is Enough (TV seriál)
James at 15 (TV seriál)
1976 All's Fair (TV seriál)
Koroner Quincy (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1974 Good Times (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky