foto

Fred Andrews

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2014 Demon Legacy
2013 Pár nenormálních aktivit
2006 Dark Ride
2005 Partneři
Venice Underground
Vrána 4: Pekelný kněz
2004 Blowing Smoke (TV film)
2003 Virus z ráje (TV film)

TV seriály

2017 Lethal Weapon (TV seriál)
Let it Ride (S02E05)
Born to Run (S02E03)
Dancing in September (S02E02)
další epizody (13)
2016 Lethal Weapon (TV seriál)
Jingle Bell Glock (S01E09)
Can I Get a Witness? (S01E08)
Fashion Police (S01E07)
další epizody (9)
2015 Stitchers (TV seriál)
2014 Prolhané krásky (TV seriál)
How the 'A' Stole Christmas (S05E13)
2013 Ravenswood (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
Čas tváře (S04E04)
Kočičí kolébka (S04E03)
A je N-a-ž-i-v-u (S04E01)
další epizody (8)
2012 Prolhané krásky (TV seriál)
Temná jízda (S03E13)
Vražedkyně (S03E12)
Vyděšená mladá žena (S03E11)
2006 Kriminálka Miami (TV seriál)
Jeden z nás (S04E25)
Běsnění (S04E24)
Elektrický šok (S04E23)
další epizody (14)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Odplata (S04E11)
Lovec odměn (S04E10)
Hellraisers (S04E09)
další epizody (10)
2002 Beze stopy (TV seriál)

Dokumentární

2003 True Story of Blackhawk Down, The (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2011 Creature

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Creature

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace