foto

Nicolas Bedos

  • nar. 21.4.1980 (39 let)
    Neuilly-sur-Seine, Nanterre, Francie

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

César Awards

Herecká filmografie

Filmy

2017 Pan a paní Adelmanovi
2016 L'invitation
2014 L'Art de la fugue
2013 Láska v oblacích
2012 Láska všemi deseti
2011 Bouquet final (TV film)
Láska na tři roky
2010 Ni reprise, ni échangée (TV film)

TV seriály

2012 Signé Mireille Dumas (TV seriál)

Dokumentární

1987 La Nuit des Molières (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2015 Le divan de Marc-Olivier Fogiel (TV pořad)
2014 Un soir à la Tour Eiffel (TV pořad)
2013 Le débarquement (TV pořad)
2006 T'empêches tout le monde de dormir (TV pořad)
2005 Café Picouly (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
2000 L'invité (TV pořad)
1998 Tout le monde en parle (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace