foto

Corinne Masiero

  • nar. 3.2.1964 (55 let)
    Douai, Francie

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

César Awards

Herecká filmografie

Filmy

2018 Neviditelné
2017 Vent du Nord
2016 Carole Matthieu
La Consolation
Souffler plus fort que la mer
2015 Couple in a Hole
Talár
2014 Diskont
2013 11.6
Indiscrétions (TV film)
Le clan des Lanzac (TV film)
Les reines du ring
Lulu sama sebou
Suzanne
Vandal
2012 Na dřeň
Ombline
2011 Celle que j'attendais (TV film)
La part des anges (TV film)
Louise Wimmer
2010 Obávané místo (TV film)
2009 Komisař Adamsberg - Muž naruby (TV film)
Komisař Adamsberg - Muž s modrými kruhy (TV film)
Malé vraždy Agathy Christie: Otrávené pero (TV film)
Perzekuce
À l'origine
2008 Baptêmes du feu (TV film)
Clémentine (TV film)
Osina v zadku
Versailles, le rêve d'un roi (TV film)
2007 Moi, Louis, enfant de la mine (TV film)
Sang noir, Le (TV film)
2006 Beau masque (TV film)
2005 Několik slov lásky (TV film)
2004 Du côté de chez Marcel (TV film)
Pierre et Jean (TV film)
Un petit garçon silencieux (TV film)
2003 Záhadné zmizení (TV film)
2002 Qui mange quoi? (TV film)
1998 Vysněný život andělů

TV seriály

2019 Collection Fred Vargas (TV seriál)
Quand sort la recluse (E05)
2018 Capitaine Marleau (TV seriál)
Le Grand Huit (S02E05)
Une voix dans la nuit (S02E04)
Ne plus mourir, jamais (S02E03)
další epizody (6)
2016 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Au Nord c'était les pingouins (S08E06)
2015 Capitaine Marleau (TV seriál)
Sang et lumière (S01E10)
La Mémoire enfouie (S01E09)
Chambre avec vue (S01E08)
další epizody (10)
The Last Panthers (TV seriál)
The Last Panther (E06)
The Animal (E01)
Ainsi soient-ils (TV seriál)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
2014 Entre vents et marées (TV seriál)
Ainsi soient-ils (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2013 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Un mariage et quelques emmerdements (S06E06)
2012 Chambre 327 (TV seriál)
Merlin (TV seriál)
Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Le Joker connerie (S05E08)
2011 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
20 ans déjà ! (S04E07)
2010 Les Vivants et les morts (TV seriál)
La Libération (E08)
L'Incendie (E06)
L'Aveu (E05)
další epizody (7)
Collection Fred Vargas (TV seriál)
Un lieu incertain (E04)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 11 (S03E11)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 5 (S03E05)
další epizody (5)
2009 Collection Fred Vargas (TV seriál)
L'Homme à l'envers (E03)
L'Homme aux cercles bleus (E02)
2008 Bougon, Les (TV seriál)
Collection Fred Vargas (TV seriál)
Sous les vents de Neptune (E01)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
Oubliées, Les (TV seriál)
Voici venir l'orage... (TV seriál)
Première partie (E01)
2002 Alex Santana - policejní vyjednavač (TV seriál)
Juliette Lesage, médecine pour tous (TV seriál)
Famille d'accueil (TV seriál)
Mauvaise graine (S02E04)
1999 La crim' (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)

Dokumentární

2014 L'annexion de l'Occitanie par Groland (Journal du Fifigrot 2014)

Host

TV pořady

2016 Vivement la télé (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace