foto

David Chisum

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Checkmate
2014 Summer Snow
Unknown Caller
2012 Drew Peterson: Nedotknutelný (TV film)
2008 Dívčí parta
Zprávy TV Onion
2007 Dark Mirror
Flight of the Living Dead: Outbreak on a Plane
2004 Anděl v rodině (TV film)
2003 Vánoční návštěva (TV film)
2001 My Life as a Troll
1998 12 Bucks

TV seriály

2018 S.W.A.T. (TV seriál)
Inheritance (S02E07)
Tým SEAL (TV seriál)
Never Say Die (S02E02)
Supergirl (TV seriál)
Dark Side of the Moon (S03E20)
UnREAL (TV seriál)
Confront (S03E04)
2017 Supergirl (TV seriál)
Midvale (S03E06)
Lovci duchů (TV seriál)
First Blood (S12E09)
2016 Timeless (TV seriál)
The Alamo (S01E05)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Krása není všechno (S05E04)
Lovci duchů (TV seriál)
LOTUS (S12E08)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Ztracené zbraně (S13E16)
2015 Proof (TV seriál)
Showdown (E03)
Prozíravost (TV seriál)
Romeo (S03E14)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zachránci (S13E08)
2014 Black Box (TV seriál)
Stalker (TV seriál)
Phobia (E04)
Stav ohrožení (TV seriál)
2013 Dexter (TV seriál)
Kousek sebe (S08E06)
2012 American Horror Story (TV seriál)
Jsem Anna Franková (2. část) (S02E05)
Castle na zabití (TV seriál)
Spouštěcí moment (S04E16)
Pandora (S04E15)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Odepsaná kampaň (S04E04)
2011 Myšlenky zločince (TV seriál)
Pomsta (S06E20)
2010 Mr. & Mrs. Bloom (TV seriál)
Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Miami, máme problém (S08E15)
2009 Kriminálka New York (TV seriál)
Večírek skončil (S05E15)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Každý by měl mít pokojskou (S06E05)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
2007 iCarly (TV seriál)
2005 Bad Girl's Guide, The (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Noční nestvůry (S02E21)
2004 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Mimořádný úlovek (S02E04)
24 hodin (TV seriál)
Day 3: 8:00 a.m.-9:00 a.m. (S03E20)
Day 3: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S03E17)
2003 Dragnet (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Prázdné hnízdo (S08E17)
2002 Fastlane (TV seriál)
2001 S Club 7 v Hollywoodu (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Halloween sester Halliwellových (S03E04)
1998 Becker (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Sunset Beach (TV seriál)
USA High (TV seriál)
1996 Jilmová ulice (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Oprava (S01E18)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Ned a Stacey (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace