foto

Vincent Brimble

  • nar. Bristol, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tokyo Trial
2013 Chceš, abych ho zabil?
2008 Poslední čas na lásku

TV seriály

2016 Vojna a mír (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2012 Wizards vs. Aliens (TV seriál)
2008 Londyńczycy (TV seriál)
1994 Wycliffe (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
1987 Pulaski (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Když dva dělají tamtéž... (TV seriál)
1985 Bulman (TV seriál)
Howard's Way (TV seriál)
1981 Sorry! (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1979 Penmarric (TV seriál)
To the Manor Born (TV seriál)
1978 Butterflies (TV seriál)
Enemy at the Door (TV seriál)
Grange Hill (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Dokumentární

1999 Unlock the Labs
1998 The Ugliest Show on Earth
1996 Access Denied - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky