foto

Rachid Bouchareb

  • nar. 1.9.1953 (66 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 La Route d'Istanbul
2014 Two Men in Town
2011 Omar m'a tuer
2006 Den vítězství
2004 L'ami y'a bon
1995 Poussières de vie

TV seriály

2014 Frères d'armes (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1996 Baloche (TV film)

Dokumentární

2005 L'hebdo cinéma (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)
2006 Jamel comedy club (TV pořad)
Jour de fête (TV pořad)
The Fabulous Picture Show (TV pořad)
2003 93 Faubourg Saint-Honoré (TV pořad)
1997 Metropolis (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace