foto

Stephan Lacant

  • nar. 9.9.1972 (47 let)
    Essen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Zielfahnder – Blutiger Tango (TV film)
2018 Freier Fall 2
Für meine Tochter (TV film)
2017 Dcera cizinka
Toter Winkel (TV film)
2013 Volný pád
2007 Aquanauten
2006 Fireflies
2003 Unter Wasser
2002 Dama de Noche
2001 Max Goodman's Last Film
1996 Little India

TV seriály

2016 Kriminalista (TV seriál)
Lidský stroj (S11E07)
Její poslední hit (S11E06)

Dokumentární

2014 Action Made in Germany
2005 Comeback
Ohne Abseits (TV film)
2001 Viva San Juan Bautista

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky