foto

Alejandro Albarracín

  • nar. 29.12.1982 (35 let)
    Jerez de la Frontera, Andalucía, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 El pacto de los estudiantes (TV film)
Mi querida cofradía
2014 Respire
2013 Al final todos mueren
2010 Plavba smrti (TV film)
2008 Palacio de la luna, El

TV seriály

2014 Borgia (TV seriál)
1501 (S03E07)
1500 (S03E06)
1499 (S03E05)
další epizody (7)
2013 Borgia (TV seriál)
Kdo je jako bůh? (S02E12)
Převzetí moci (S02E10)
Proměna (S02E09)
další epizody (10)
2010 Tierra de lobos (TV seriál)
V zajetí vášně (TV seriál)
2009 Hay alguien ahí (TV seriál)
2007 Rocío, casi madre (TV seriál)
2006 Mesa para cinco (TV seriál)
2005 Al filo de la ley (TV seriál)
Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
Pacovo mužstvo (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1998 Periodistas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace