foto

Andrei Claude

  • nar. 10.9.1979 (41 let)
    Malta

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Shortcut
2016 13 hodin: Tajní vojáci z Benghází
Abduct
2014 300: Vzestup říše
2013 Act I
Adormidera
2007 Pars: Kiraz operasyonu
After Frankenstein

TV seriály

2020 Vikingové (TV seriál)
Dokonalé plány (S06E10)
Zmrtvýchvstání (S06E09)
Smrt a had (S06E06)
2019 Vikingové (TV seriál)
Prorok (S06E02)
Nové začátky (S06E01)
2018 Medicejové (TV seriál)
Krev za krev (S02E04)
2016 Hra o trůny (TV seriál)
Kniha cizince (S06E04)
2015 The Dovekeepers (TV seriál)

Dokumentární

2018 Mariah: The Diva, The Demons, The Drama

Host

TV pořady

2012 Evropské filmové ceny 2012 (TV pořad)
2003 Queer Eye for the Straight Guy (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky