foto

Samuel Fröler

  • nar. 24.3.1957 (60 let)
    Riddaretorp, Kalmar län, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 I nöd eller lust
The Prosecutor the Defender the Father and His Son
2013 Der Kommissar und das Meer - Der Wolf im Schafspelz (TV film)
2011 Der Kommissar und das Meer - Laila (TV film)
Pax
2009 Lovec mozků
Milovaná
2005 Lovisa och Carl Michael (TV film)
2003 Léto s vlky
Oktanový kult
2001 Livvakterna
2000 Det grovmaskiga nätet (TV film)
1999 Svar med foto
1998 Ögat
1997 Et hjørne af paradis
Närkontakt
Pippi Punčochatá
1996 Enskilda samtal (TV film)
Gåten Knut Hamsun
1995 Sommaren
1992 S nejlepšími úmysly

TV seriály

2017 Åsa Larssons Rebecka Martinsson (TV seriál)
2016 Sorjonen (TV seriál)
Raivotar 2/2 (S01E07)
2013 Halvbroren (TV seriál)
2004 Seks som oss (TV seriál)
2003 Paragraf 9 (TV seriál)
1997 Skärgårdsdoktorn (TV seriál)
1994 Fallet Paragon (TV seriál)
1992 Blueprint (TV seriál)
1991 Den goda viljan (TV seriál)
1989 Tre kärlekar (TV seriál)

Dokumentární

2012 Liv & Ingmar
1997 En frusen dröm

TV pořady

1989 BingoLotto (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace