foto

J.G. Hertzler

  • nar. 18.3.1950 (68 let)
    Savannah, Georgia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Axanar
2017 The Circuit
2016 The King of Iron Fist Tournament
2014 Star Trek: Prelude to Axanar
2009 Jacob's Birthday
2008 InAlienable
Point B
2007 Chasing Life
News Reporter, The
Star Trek: Of Gods and Men
2005 Great War of Magellan, The
2001 Jane
1999 Piráti ze Silicon Valley (TV film)
1998 Proroctví
1996 Nevinné oběti (TV film)
1994 Treasure Island: The Adventure Begins (TV film)
1989 Cry for Help: The Tracey Thurman Story, A (TV film)
1979 ...a spravedlnost pro všechny
1978 Redeemer: Son of Satan!, The

TV seriály

2005 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Tančíš pro mě (S05E02)
2004 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Beze jména (S04E12)
Atomový kryt (S04E11)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Hraniční pásmo (S04E04)
2003 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Rozsudek smrti (S02E19)
2001 All About Us (TV seriál)
2000 Čarodějky (TV seriál)
Přej si a bude ti bráno (S02E22)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Double Time (S05E02)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Tsunkatse (S06E15)
1999 Roswell (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Co po sobě zanecháš (S07E25)
Váleční psi (S07E24)
Proti větru (S07E22)
další epizody (8)
1998 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
A znovu do té průrvy (S07E07)
Zrada, víra a velká řeka (S07E06)
Stíny a symboly (S07E02)
další epizody (6)
1997 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Jste srdečně zváni... (S06E07)
Oběť andělů (S06E06)
Odvážnému štěstí přeje (S06E05)
další epizody (10)
1996 Raymonda má každý rád (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Přichází apokalypsa (S05E01)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Wait Out (S07E21)
1995 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Cesta válečníka (S04E01)
1994 Agent Fortuny (TV seriál)
Dotek anděla (TV seriál)
Doktorka Quinnová (TV seriál)
Washingtonská aféra I (S03E07)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Superman (TV seriál)
Ultraman: The Ultimate Hero (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1990 Zorro (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1984 Partners in Crime (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2018 What We Left Behind: Looking Back at Deep Space Nine
2012 From the Mouths of Babes (TV seriál)
2007 Creature People
2005 Galileo7: Family Matters

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace