foto

J.G. Hertzler

  • nar. 18.3.1950 (68 let)
    Savannah, Georgia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Axanar
2017 The Circuit
2016 The King of Iron Fist Tournament
2014 Star Trek: Prelude to Axanar
2009 Jacob's Birthday
2008 InAlienable
Point B
2007 Chasing Life
News Reporter, The
Star Trek: Of Gods and Men
2005 Great War of Magellan, The
2001 Jane
1999 Piráti ze Silicon Valley (TV film)
1998 Proroctví
1996 Nevinné oběti (TV film)
1994 Treasure Island: The Adventure Begins (TV film)
1989 Cry for Help: The Tracey Thurman Story, A (TV film)
1979 ...a spravedlnost pro všechny
1978 Redeemer: Son of Satan!, The

TV seriály

2005 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Tančíš pro mě (S05E02)
2004 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Beze jména (S04E12)
Atomový kryt (S04E11)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Hraniční pásmo (S04E04)
2003 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Rozsudek smrti (S02E19)
2001 All About Us (TV seriál)
2000 Čarodějky (TV seriál)
Přej si a bude ti bráno (S02E22)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Tsunkatse (S06E15)
1999 Roswell (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Co po sobě zanecháš (S07E25)
Váleční psi (S07E24)
Proti větru (S07E22)
další epizody (8)
1998 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
A znovu do té průrvy (S07E07)
Zrada, víra a velká řeka (S07E06)
Stíny a symboly (S07E02)
další epizody (6)
1997 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Jste srdečně zváni... (S06E07)
Oběť andělů (S06E06)
Odvážnému štěstí přeje (S06E05)
další epizody (10)
1996 Raymonda má každý rád (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Přichází apokalypsa (S05E01)
1995 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Cesta válečníka (S04E01)
1994 Agent Fortuny (TV seriál)
Dotek anděla (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Doktorka Quinnová (TV seriál)
Superman (TV seriál)
Ultraman: The Ultimate Hero (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1990 Zorro (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1984 Partners in Crime (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2007 Creature People
2005 Galileo7: Family Matters

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace