foto

Brandon Cole

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Pete Smalls Is Dead
2002 13 Moons
1999 Não Há-de Ser Nada (TV film) - divadelní hra
1998 Illuminata - scénář, divadelní hra
O.K. Garage
Peppermills
1992 Mac
1990 Sons

Herecká filmografie

Filmy

2002 13 Moons
2001 Reveille

Dokumentární

2005 Nobody Wants Your Film

Režijní filmografie

Filmy

1998 O.K. Garage

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace