foto

Christian Contreras

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Adult Life Skills
Infiltrátor
Snowden
2015 SuperBob
The Rapture
2013 Spiders
Světová válka Z
2012 30 minut po půlnoci
2011 Great Ghost Rescue, The
2010 Gracie (TV film)
2009 Pach krve 3
Politické kruhy
2004 Američan

TV seriály

2015 Americká odysea (TV seriál)
2014 Halo: Soumrak (TV seriál)
2012 Secret State (TV seriál)
The Syndicate (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 LAbyrinth

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace