foto

Christian Contreras

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 V oku hurikánu
2016 Adult Life Skills
Infiltrátor
Snowden
2015 SuperBob
The Rapture
2013 Pavouci
Světová válka Z
2012 30 minut po půlnoci
2011 The Great Ghost Rescue
2009 Gracie (TV film)
Pach krve 3
Politické kruhy
2004 Američan

TV seriály

2018 Mo sheng ren (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2015 Americká odysea (TV seriál)
Gingerbread (E11)
Gone Elvis (E01)
2014 Halo: Soumrak (TV seriál)
2012 Secret State (TV seriál)
The Syndicate (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 City of Lies

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky