foto

Paco Leon

  • nar. 4.10.1974 (46 let)
    Sevilla, Andalucía, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 The Unbearable Weight of Massive Talent
2020 Mamá o papá
2018 La tribu
2017 Toc Toc
2016 Embarazados
KIKI: Pojďme na to!
Siete años
2013 Tři svatby navíc
2011 No lo llames amor... llámalo X
2009 Láska prochází žaludkem
2008 Sexykiller
2006 Hloupá dáma
Manažeři
2005 Reinas
2004 Recambios
2003 La vida mancha
2002 Asalto informático (TV film)
2001 Amar y morir en Sevilla (Don Juan Tenorio)

TV seriály

2019 Květinový dům (TV seriál)
Pohřeb (S02E10)
MACEŠKA (symbol úvahy) (S02E09)
HŘEBÍČEK (symbol rozmarnosti) (S02E06)
další epizody (7)
2018 Arde Madrid (TV seriál)
What's autorización? (E08)
Dios es Dios y yo soy yo (E07)
Más flores que a la virgen (E06)
další epizody (8)
Květinový dům (TV seriál)
MÁK (symbol vzkříšení) (S01E13)
HULEVNÍK (symbol útrap) (S01E12)
ORCHIDEJ (symbol chtíče) (S01E11)
další epizody (7)
Morová rána (TV seriál)
El nuevo mundo (S01E06)
El hijo (S01E05)
El esclavo (S01E04)
další epizody (6)
2006 Lo que surja (TV seriál)
2005 Aída (TV seriál)
2000 Moncloa ¿dígame? (TV seriál)
1999 7 vidas (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2014 Carmina y amén.

Tvůrcovská filmografie

Host

TV pořady

2010 ¡Qué tiempo tan feliz! (TV pořad)
1984 Cinema 3 (TV pořad)