foto

Karel Václav Rais

  • nar. 4.1.1859
    Lázně Belohrad, Čechy, Rakousko
  • zem. 8.7.1926 (67 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1983 Jako kníže Rohan (TV film) - kniha
1973 Náš táta Bezlíček (TV film) - kniha
1941 Pantáta Bezoušek - kniha
1932 Zapadlí vlastenci - kniha
1926 Pantáta Bezoušek - kniha

Herecká filmografie

Dokumentární

1995 Muž s velkou klikou (TV film) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky