foto

Mitch Vogel

  • nar. 17.1.1956 (63 let)
    Alhambra, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Texas Detour
1976 Quest, The (TV film)
State Fair (TV film)
1974 Born Innocent (TV film)
1971 Boy from Dead Man's Bayou, The (TV film)
1970 Menace on the Mountain (TV film)
Quarantined (TV film)
Two Boys (TV film)
1969 Pobertové
1968 Tvoje, moje a naše

TV seriály

1976 Ark II (TV seriál)
1975 Isis (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Lucas Tanner (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
1973 Doc Elliot (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Dr. Simon Locke (TV seriál)
1970 Headmaster (TV seriál)
The Immortal (TV seriál)
The Young Rebels (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Here Come the Brides (TV seriál)
1967 Dundee and the Culhane (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky