foto

Haydée Balza

  • nar. 17.2.1946 (72 let)
    Caracas, Venezuela
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Juegos bajo la luna
1977 La nueva cigarra
Pez que fuma, El
1976 Vuelve, querida Nati
1974 Fin de semana al desnudo
1973 Cuando quiero llorar no lloro
1964 El club del clan

TV seriály

2006 Ciudad bendita (TV seriál)
2003 ¡Qué buena se puso Lola! (TV seriál)
2001 A calzón quitao (TV seriál)
1998 Samantha (TV seriál)
1997 Amor mío (TV seriál)
1995 Amores de fin de siglo (TV seriál)
1990 Gardenia (TV seriál)
1989 Rubí rebelde (TV seriál)
1986 La dama de rosa (TV seriál)
1981 Luisana mia (TV seriál)
1979 Rosángela (TV seriál)
1977 La zulianita (TV seriál)
1975 Una muchacha llamada Milagros (TV seriál)
1973 La mujer prohibida (TV seriál)
Peregrina (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace