foto

Derek Hough

  • nar. 17.5.1985 (34 let)
    Salt Lake City, Utah, USA

Biografie

Derek je známy hlavne ako tanečník, choreograf a majster sveta v latinsko-amerických tancoch. Preslávil sa vďaka tanečnej show Dancing with the Stars, ktorú vyhral päťkrát. S modelkou Brooke Burke, so speváčkou Nicole Scherzinger, herečkou Jennifer Grey, speváčkou Kellie Pickler a herečkou Amber Riley. 

Narodil sa 17.5.1985 v Salt Lake City. Má štyri sestry – Sharee, Marabeth, Katherine a Julianne. Najznámejšia je Julianne, ktorá takisto účinkovala v show Dancing with the Stars a vyhrala dvakrát. Keď mal Derek dvanásť rokov, odišiel študovať do Londýna tanec. No tanec nebol jeho jedinou prioritou. Už vo svojich sedemnástich rokoch vedel spievať, hrať na gitare a bicích. Neskôr so svojím kamarátom Markom založil kapelu Ballas Hough Band, kde Derek spieval a hral na gitare.

Hral v divadelnom predstavení Footloose alebo na Broadwayi v Burn the Floor. Keď bol malý, zahral si so svojou sestrou Julianne v prvom diele Harryho Pottera študentov bradavíc. Tancoval aj vo videoklipe Cheryl Cole "Parachute". V roku 2013 si zahral hlavnú rolu vo filme Cobu. 

V roku 2013 chodil s herečkou a modelkou Ninou Dobrev, s ktorou sa neskôr rozišiel.

Marta "Amityville" Hudecová

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hairspray Live! (TV film)
2013 Make Your Move
2001 Harry Potter a Kámen mudrců

TV seriály

2016 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Forty (S02E18)
2010 S tebou je mi líp (TV seriál)

Dokumentární

2016 Shorebreak: The Clark Little Story

Hudební videoklipy

2010 Cheryl Cole - Parachute (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2018 2018 Billboard Music Awards (TV pořad)
2018 Primetime Creative Arts Emmy Awards (TV pořad)
2017 World of Dance (TV pořad)
2015 67. Emmy Awards (TV pořad)
Bitva playbacků (TV pořad)
Mark and Derek's Excellent Flip (TV pořad)
2014 2014 Young Hollywood Awards (TV pořad)
V divočině s Bearem Gryllsem (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
2009 Cheryl Cole's Night In (TV pořad)
2008 The Bonnie Hunt Show (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
Vítejte doma! (TV pořad)
2002 XIX Winter Olympics Opening Ceremony (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1996 Access Hollywood (TV pořad)
1991 E! News (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1978 20/20 (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace