foto

Lupita Ferrer

  • nar. 6.12.1947 (71 let)
    Maracaibo, Venezuela

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Donaire y Esplendor
2015 Ana Maria in Novela Land
1996 Krvavá romance
1983 Balboa
1978 Sanchezovy děti
1972 Mujer honesta, Una
1971 Chicas malas del padre Mendez, Las
Corrompidos, Los
1970 El cinico
El manantial del amor
OK Cleopatra
Oficio mas antiguo del mundo, El
1969 Duelo en El Dorado
Quijote sin mancha, Un
Vida inútil de Pito Pérez, La
1968 La cama
Muchachas, muchachas, muchachas
1965 Me ha gustado un hombre

TV seriály

2017 Fanynka (TV seriál)
2014 Voltea Pa'Que Te Enamores (TV seriál)
2010 Eva Luna (TV seriál)
2007 Pecados Ajenos (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
2004 Inocente de ti (TV seriál)
2003 Amor descarado (TV seriál)
2001 Soledad (TV seriál)
1999 Rosalinda (TV seriál)
1997 Destino de mujer (TV seriál)
1996 Nada personal (TV seriál)
1995 Morelia (TV seriál)
1993 Rosangelica (TV seriál)
Truhanes (TV seriál)
1990 Amándote II (TV seriál)
1988 Amándote (TV seriál)
1985 Cristal (TV seriál)
1984 Años felices, Los (TV seriál)
1981 Ligia Sandoval (TV seriál)
1979 Julia (TV seriál)
1977 La zulianita (TV seriál)
1975 Mariana de la noche (TV seriál)
Mi hermana gemela (TV seriál)
1972 María Teresa (TV seriál)
1970 Esmeralda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky