foto

Martín Lantigua

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2006 Ciudad bendita (TV seriál)
2005 Se solicita príncipe azul (TV seriál)
2001 Nejdražší poklad (TV seriál)
2000 Mariú (TV seriál)
1998 Samantha (TV seriál)
1997 María de los ángeles (TV seriál)
1994 Cruz de nadie (TV seriál)
¡Ay, Señor, Señor! (TV seriál)
1992 Loba herida, La (TV seriál)
Piel (TV seriál)
1991 Mujer prohibida, La (TV seriál)
1990 Emperatriz (TV seriál)
1978 Daniela (TV seriál)
María del Mar (TV seriál)
1977 La zulianita (TV seriál)
Laura y Virginia (TV seriál)
1975 La señorita Elena (TV seriál)
Mariana de la noche (TV seriál)
Mi hermana gemela (TV seriál)
1973 La loba (TV seriál)
La mujer prohibida (TV seriál)
1972 Lucecita (TV seriál)
1970 Esmeralda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace