foto

Robert Favart

  • nar. 19.2.1911
    Alexandria, Egypt
  • zem. 26.7.2003 (92 let)
    Nogent-sur-Marne, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 La nuit du coucou (TV film)
1983 Scarlatine, La
1982 Adieu (TV film)
1980 Peau de chagrin, La (TV film)
1978 Aurélien (TV film)
1976 Les Oeufs brouillés
1975 Katrin a spol.
Le Jeu avec le feu
1974 Hommes de joie pour femmes vicieuses
Paul and Michelle
Une affaire à suivre (TV film)
Verdikt
Vyvolení
Čtyři sluhové a kardinál
Čtyři sluhové a čtyři mušketýři
1973 Don Juan ou Si Don Juan était une femme...
Femme en bleu, La
Le gang des otages
Mataf
Moi y'en a vouloir des sous
Rabín Jákob
Číňané v Paříži
Šakal
1972 Kean: Un roi de théâtre (TV film)
Tragédie de Vérone, La (TV film)
1971 Max a rváči
Part des lions, La
Vdova
1970 Champignon, Le
Osudový kruh
Peau de torpedo, La
Poslední adresa
Poslední skok
1967 J'ai tué Raspoutine
Noc generálů
Samuraj
1966 Angelika a král
Trojitý kříž
1965 Coplan FX 18 casse tout
Majordome, Le
Passeport diplomatique agent K 8
1964 Coplan, agent secret FX 18
De l'assassinat considéré comme un des beaux-arts
Jak vykrást banku
1956 Ce soir les jupons volent
1955 Napoléon
Pánové se žení s brunetkami
1954 Si Versailles m'était conté
1951 Sous le ciel de Paris
1948 Colonel Durand, Le
Diable boiteux, Le
Souvenirs ne sont pas à vendre, Les
1946 Étrange destin
1944 Malibran, La
1943 Brigand gentilhomme, Le
Des jeunes filles dans la nuit
1942 Destin fabuleux de Désirée Clary, Le
1941 Ceux du ciel
Parade en 7 nuits
1939 Krvavá růže

TV seriály

1988 War and Remembrance (TV seriál)
1986 Hříchy (TV seriál)
1977 Un juge, un flic (TV seriál)
1972 Les Rois maudits (TV seriál)
Thibault, Les (TV seriál)
1971 Nouvelles aventures de Vidocq, Les (TV seriál)
1970 Dossiers du professeur Morgan, Les (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace