foto

Jacques Galland

  • nar. 12.10.1921
    Paříž, Francie
  • zem. 13.12.2010 (89 let)
    Villeneuve-Saint-Georges, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Funny Boy
1982 Des yeux pour pleurer (TV film)
1981 Ce monde est merveilleux (TV film)
Non-Lieu (TV film)
1980 Engrenage
1979 Grandison
Úspěšný společník
1978 Láska s otazníkem
1977 Stepující stonožka
1976 Cousin Pons, Le (TV film)
Dracula a syn
Une place forte (TV film)
1975 Akce Lady Marlène
Víc než pouhý strach
1974 Air Atlantic 725 (TV film)
Amoureuse Joséphine (TV film)
Bon samaritain, Le (TV film)
En Grandes pompes
Entre toutes les femmes (TV film)
La Cité crucifiée (TV film)
1973 Complot, Le
Dotěrný chlap
Un officier de police sans importance
Vlak
Číňané v Paříži
1972 Nous ne vieillirons pas ensemble
Policajt
Raboliot (TV film)
1970 Alyse et Chloe
Coqueluche
Heroin
L'amour, oui... Mais
La main du mort (TV film)
Osudový kruh
Poslední adresa
1969 Je voudrais parler à monsieur Moratti (TV film)
1968 Bye bye, Barbara
1965 Le dossier Pyrénées (TV film)
1964 Gorilles, Les
1963 Siegfried (TV film)
1961 Moutons de Panurge, Les
1960 Meurtre en 45 tours
Recours en grâce
Terrain vague

TV seriály

1990 V comme vengeance (TV seriál)
1982 Village sur la colline, Le (TV seriál)
1979 Journal, Le (TV seriál)
1978 Claudine (TV seriál)
Jan Kryštof (TV seriál)
Émile Zola ou La conscience humaine (TV seriál)
1977 Famille Cigale, La (TV seriál)
Héritiers, Les (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1975 L'inspecteur mène l'enquête (TV seriál)
Les peupliers de la Prétentaine (TV seriál)
1974 Der kleine Doktor (TV seriál)
Härte 10 (TV seriál)
1973 La ligne de démarcation (TV seriál)
Mohicans de Paris, Les (TV seriál)
Porteuse de pain, La (TV seriál)
Ton amour et ma jeunesse (TV seriál)
1972 Die rote Kapelle (TV seriál)
1971 François Gaillard (TV seriál)
Tang (TV seriál)
1970 Dossiers du professeur Morgan, Les (TV seriál)
Mauregard (TV seriál)
1969 Cravache d'or, La (TV seriál)
S.O.S. fréquence 17 (TV seriál)
Salto mortale (TV seriál)
1967 Le comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
Le monde parallèle (TV seriál)
Malican père et fils (TV seriál)
Prunelle, La (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Rouletabille (TV seriál)
1965 Dossiers de Jerôme Randax, Les (TV seriál)
1964 Abonent na lince U (TV seriál)
1961 Poly (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace