foto

Eduardo Serrano

  • nar. Caracas, Venezuela

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Juegos bajo la luna

TV seriály

2014 Voltea Pa'Que Te Enamores (TV seriál)
2012 El Rostro de la Venganza (TV seriál)
2007 Dame chocolate (TV seriál)
2005 Decisiones (TV seriál)
El cuerpo del deseo (TV seriál)
2004 ¡Anita, no te rajes! (TV seriál)
2002 Juanin zázrak (TV seriál)
2001 Soledad (TV seriál)
Viva la Pepa (TV seriál)
2000 Hadrová panenka (TV seriál)
1999 Mujercitas (TV seriál)
1998 Cambio de piel (TV seriál)
1996 Inolvidable, La (TV seriál)
Volver a vivir (TV seriál)
1992 Piel (TV seriál)
1990 Emperatriz (TV seriál)
1985 Las amazonas (TV seriál)
Sol sale para todos, El (TV seriál)
1982 La heredera (TV seriál)
Querida mamá (TV seriál)
1979 Emilia (TV seriál)
1978 Daniela (TV seriál)
1977 La zulianita (TV seriál)
Laura y Virginia (TV seriál)

Střihačská filmografie

Dokumentární

2014 A Onda Traz, O Vento Leva

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace