foto

Franco Giraldi

  • nar. 11.7.1931 (87 let)
    Comeno, Gorizia, Friuli-Venezia Giulia, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Voci
1996 Frontiera, La
1991 Vita in gioco, Una (TV film)
1989 Lhářka (TV film)
1979 Giacca verde, La (TV film)
1977 Anno di scuola, Un (TV film)
1970 Cuori solitari
1968 La Bambolona
1967 7 donne per i MacGregor
1966 Sugar Colt
1962 Leggenda di Fra Diavolo, La
1960 Garçonnière, La
1959 Notti dei Teddy Boys, Le

TV seriály

1989 Isabella la ladra (TV seriál)
1988 Guerra di spie (TV seriál)
1975 Il lungo viaggio (TV seriál)

Dokumentární

2003 Firenze, il nostro domani

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace