foto

Sierra McCormick

  • nar. 28.10.1997 (21 let)
    Asheville, North Carolina, USA

Biografie

Sierra McCormick,  celým jménem Nicole Sierra McCormick je narozená 28. října 1997 v Asheville, v  Severní Karolíně. Přestěhovala se do Los Angeles  v Kalifornii v mladém věku. V současné době žije  s rodiči a sestrou Kaylou. Má fenku jménem Annie, která se objevila se Sierrou v PETA a PETA2 (Zvířecí) reklamní kampani pro podporu přístřeší pro zvířata.

Sierra je americká herečka nejlépe známá pro roli Olivy Daphne Doyle v seriálu FARMA RAK ( A.N.T Farm ) .V původním seriálu FARMA RAK se objevila hymna Slovenska. Zazpívala ji tam Olivka, která se vyznačuje svým špatným zpěvem. Měl to být tip pro Chynu, která vymýšlela píseň na talentovou soutěž . Hrála již jako malá holčička  v epizodě seriálu HANNAH MONTANA  nebo  v RAMONA A BEEZUS,  ve filmu hrála také Selena Gomez a Joey King.

Wendycz

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lost and Found (TV film)
The Vast of Night
2018 The Danger of Positive Thinking (TV film)
The Honor List
The Neighborhood Watch (TV film)
2017 Christmas in the Heartland
2016 Temná přísaha (TV film)
2015 Some Kind of Hate
2013 The Breakdown (TV film)
2011 Spooky Buddies
2010 Nanny for Christmas, A
Ramona
2009 Jack and Janet Save the Planet (TV film)
The Dog Who Saved Christmas (TV film)
Země ztracených

TV seriály

2011 Farma Rak (TV seriál)
Jessie (TV seriál)
2010 Rande není romantika (TV seriál)
Médium (TV seriál)
There Will Be Blood... Type A (S06E17)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zářný případ (S10E17)
2009 Myšlenky zločince (TV seriál)
Síla tradice (S04E13)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a pes (S08E11)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Table Read (S07E09)
The Reunion (S07E03)
2008 Lovci duchů (TV seriál)
Yellow Fever (S04E06)
No Rest for the Wicked (S03E16)
2007 Larry, kroť se (TV seriál)
The Bat Mitzvah (S06E10)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
V dobrém i zlém (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 Disney 365 (TV pořad)
Talkshow with Spike Feresten (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace