foto

Šimon Šafránek

  • nar. 1977
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Dokumentární

2018 Apollo 2017 (TV film)
King Skate
Tomáš Klus - RecyKlus Tour (koncert)
2017 Apollo 2016 (TV film)
2016 Apollo 2015 (TV film)
Země revivalů (TV film)
2015 Ludmila Peterková - první dáma českého klarinetu (koncert)
2005 Czechtekk Love
2003 Myth, The

TV pořady

2015 Apollo 2014 (TV pořad)
Kombo (TV pořad)
2014 Apollo 2013 (TV pořad)

Hudební videoklipy

2011 Tata Bojs - Homo Demo (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2018 King Skate
2005 Czechtekk Love
2003 Myth, The

Herecká filmografie

Dokumentární

2005 Czechtekk Love

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace