foto

Tatyana Ali

  • nar. 24.1.1979 (40 let)
    North Bellmore, Long Island, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 College Dating App (TV film)
2018 Christmas Everlasting (TV film)
Doe
Jingle Belle (TV film)
2017 Nanny's Nightmare
Wrapped Up In Christmas (TV film)
2016 It Snows All the Time
Second Sight (TV film)
Supermodel
2015 November Rule
Osudná koupě (TV film)
2014 Comeback Dad
Locker 13
The Divorce (TV film)
2013 24 Hour Love
A Very Larry Christmas
Dear Secret Santa (TV film)
Last Letter, The
2012 Domov neznámý
Dysfunctional Friends
Misguided Adventures of Dating in Hollywood, The
2011 23rd Psalm: Redemption
2010 Privileged
2009 Mother and Child
2008 Hotel California
Nora's Hair Salon II
2007 Seznam
2006 Cesta za vítězstvím
2005 Back in the Day
Domino One
2004 Nora's Hair Salon
2003 Blázinec na koleji
2001 Bratři
2000 Ve spárech yakuzy
1999 Ďábelská hra
1998 Clown at Midnight, The
1997 Fakin' Da Funk
Sběratel polibků
1996 Kidz in the Wood (TV film)
Pád do tmy (TV film)
1988 Krokodýl Dundee 2
1987 Sprosťák Murphy

TV seriály

2018 Fly (TV seriál)
2017 Hollywood Darlings (TV seriál)
2016 Zoe Ever After (TV seriál)
2013 Second Generation Wayans (TV seriál)
2010 Love That Girl! (TV seriál)
1998 Herkules (TV seriál)
1996 Fresh Prince (TV seriál)
I, Done: Part 2 (S06E24)
I, Done: Part 1 (S06E23)
Eye, Tooth (S06E22)
další epizody (13)
1995 Fresh Prince (TV seriál)
I, Ooh, Baby, Baby (S06E11)
There's the Rub: Part 2 (S06E10)
There's the Rub: Part 1 (S06E09)
další epizody (24)
1994 Fresh Prince (TV seriál)
Příští rok ve stejnou dobu (S05E12)
Will na záletech (S05E11)
Will spisovatelem (S05E10)
další epizody (25)
1993 Name Your Adventure (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
Noc před křtinami (S04E13)
Závody s šampionem (S04E12)
Seznam se s mou sestřenicí (S04E11)
další epizody (24)
1992 Fresh Prince (TV seriál)
Nejmilejší maminka (S03E13)
Studená válka (S03E12)
Cestou na stadion se stala zvláštní věc (S03E11)
další epizody (24)
1991 Fresh Prince (TV seriál)
Veselé Vánoce (S02E13)
Něco za nic (S02E12)
Byl to sluha (S02E11)
další epizody (23)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
Vánoce (S01E15)
Smolný den (S01E14)
Pomsta (S01E13)
další epizody (15)

Dokumentární

2000 Scenes by the Sea: Takeshi Kitano (TV film)

Hudební videoklipy

2014 John Legend - You & I (Nobody in the World) (hudební videoklip)
2009 Jamie Foxx feat. T-Pain - Blame It (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2017 90’s House (TV pořad)
2013 Radio Disney Music Awards (TV pořad)
2012 The Eric Andre Show (TV pořad)
2010 Postavte se rakovině (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
1999 The Teen Choice Awards 1999 (TV pořad)
1995 The 22nd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1989 The More You Know (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace