foto

Steven S. DeKnight

  • nar. Millville, New Jersey, USA

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Pacific Rim: Povstání

TV seriály

2015 Daredevil (TV seriál)
Daredevil (S01E13)
2011 Spartakus: Bohové arény (TV seriál)
2010 Spartakus (TV seriál)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Spartacus: Blood and Sand - The Motion Comic (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Undressed (TV seriál)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Diskuze k tvůrci (2)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace