foto

María Cristina Lozada

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Quema de Judas, La

TV seriály

2006 Ciudad bendita (TV seriál)
2001 Soledad (TV seriál)
2000 Zamilovaná (TV seriál)
1999 Tajuplná žena (TV seriál)
1998 Cambio de piel (TV seriál)
1995 Amores de fin de siglo (TV seriál)
1986 Esa muchacha de ojos cafe (TV seriál)
1984 La dueña (TV seriál)
1983 Leonela (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace