foto

Javier Vidal

  • nar. 23.4.1953 (66 let)
    Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2006 Y los declaro marido y mujer (TV seriál)
2005 Ser bonita no basta (TV seriál)
2004 Bláznivá Anastasie (TV seriál)
2002 Jidášova žena (TV seriál)
2001 Nejdražší poklad (TV seriál)
2000 Angelica pecado (TV seriál)
1999 Barvy lásky (TV seriál)
1997 Cesta za štěstím (TV seriál)
1996 Senza cuore (TV seriál)
1994 Peligrosa (TV seriál)
1993 Por amarte tanto (TV seriál)
1992 Loba herida, La (TV seriál)
1984 Azucena (TV seriál)
1983 Leonela (TV seriál)
Marta y Javier (TV seriál)
1981 Esposo de Anaís, El (TV seriál)
Luisana mia (TV seriál)
1980 Elizabeth (TV seriál)
1979 Estefanía (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky