foto

Charles H. Eglee

  • nar. 27.11.1951 (68 let)
    New Haven, Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1982 Deadly Eyes
1981 Piraňa 2: Létající zabijáci

TV seriály

2015 Powers (TV seriál)
Hemlock Grove (TV seriál)
Brian's Song (S03E10)
Boy in the Box (S03E05)
2014 Hemlock Grove (TV seriál)
Demons and the Dogstar (S02E10)
Hemlock Diego's Policy Player's Dream Book (S02E05)
2010 Živí mrtví (TV seriál)
Krátké shledání (S01E03)
2009 Dexter (TV seriál)
Ztracení chlapci (S04E10)
Pozůstatky (S04E02)
2008 Dexter (TV seriál)
Rozlučka (S03E11)
Ano, jde to (S03E06)
Policejní odznak (TV seriál)
Petty Cash (S07E11)
Bitches Brew (S07E07)
Game Face (S07E05)
2007 Policejní odznak (TV seriál)
The Math of the Wrath (S06E08)
Haunts (S06E05)
2006 Policejní odznak (TV seriál)
Of Mice and Lem (S05E10)
Rap Payback (S05E06)
Enemy of Good (S05E02)
2005 Policejní odznak (TV seriál)
Judas Priest (S04E12)
String Theory (S04E09)
Tar Baby (S04E05)
2004 Policejní odznak (TV seriál)
Fire in the Hole (S03E13)
Cracking Ice (S03E08)
Posse Up (S03E06)
další epizody (4)
2003 Karen Sisco (TV seriál)
2000 Černý anděl (TV seriál)
1997 Total Security (TV seriál)
1996 Murder One (TV seriál)
Episode 22 (S01E22)
Episode 19 (S01E19)
Episode 15 (S01E15)
další epizody (4)
1995 Murder One (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
Policie New York (TV seriál)
Don We Now Our Gay Apparel (S02E09)
1994 The Byrds of Paradise (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
The Final Adjustment (S02E06)
Cop Suey (S02E03)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1997 Murder One (TV seriál)
Episode 18 (S02E18)
Episode 17 (S02E17)
Episode 16 (S02E16)
další epizody (10)
1996 Murder One (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (22)
1995 Murder One (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (9)

Herecká filmografie

Dokumentární

2000 Celebrity Profile: Jennifer Love Hewitt (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky