foto

Viktorín Šulc

  • nar. 1951
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Stín smrtihlava (TV film)
2008 Hrobník (TV film)
2007 Škodná (TV film)
2005 Všichni musí zemřít (TV film)
2004 Agentura Puzzle: Strach (TV film)
2001 Muž, který vycházel z hrobu (TV film)
1990 Silnější než já

TV seriály

2012 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Tajné pohřby (S03E12)
Černý Mušketýr (S03E02)
2010 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Minuta ticha (S02E01)

Herecká filmografie

TV pořady

2013 Sejdeme se na Cibulce (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace