foto

Karel Cón

  • nar. 12.9.1951 (66 let)
    Košice, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2010 Vodník a Karolínka (TV film)
2009 Dilino a čert (TV film)
2007 Český Honza (TV film)
2005 O ševci Ondrovi a komtesce Jůlince (TV film)
2002 O princezně se zlatým lukem (TV film)

TV seriály

1999 Hříšní lidé města brněnského (TV seriál)
Záhadné zmizení Lily Košvancové (E03)
1998 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Případ Anděla (E18)

Herecká filmografie

TV seriály

2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Havrani (S03E06)
Dědic (S03E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace