foto

Karel Cón

  • nar. 12.9.1951 (66 let)
    Košice, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2010 Vodník a Karolínka (TV film)
2009 Dilino a čert (TV film)
2007 Český Honza (TV film)
2005 O ševci Ondrovi a komtesce Jůlince (TV film)
2002 O princezně se zlatým lukem (TV film)

Herecká filmografie

TV seriály

2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Havrani (S03E06)
Dědic (S03E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace