foto

Jiří Kolín

  • nar. 28.8.1932
    Hradec Králové, Československo
  • zem. 15.11.1995 (63 let)
    Velké Meziříčí, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1994 Potkal jsem ho v ZOO
Sir Halewyn
1990 Freonový duch
1989 Cesta na jihozápad
1987 Jemné umění obrany
Outsider
1986 Jsi falešný hráč
1985 Opičí láska
Pohlaď kočce uši
Pětka s hvězdičkou
1984 Tajemství staré půdy
Už se nebojím
1983 O statečném kováři
1982 Lukáš
Prak darebák
1981 Kopretiny pro zámeckou paní
Pohádka svatojánské noci
1980 Trnové pole
1979 Housata
1978 Stopař
1974 Poštovský panáček
1973 Javorová fujarka (TV film)
Rodeo
Třicet panen a Pythagoras
1972 Dědo, povídej...
Nikdo není doma: Ocet
1971 Dobrodružství na Labi
Hodina modrých slonů
1970 Dospěláci můžou všechno
Kaňon samé zlato
Ten člověk!
1969 Mlčení mužů
1967 Automat na přání
1966 Kočky neberem
1965 Perlový náhrdelník
Útěk do větru
1964 Neobyčejná třída
1963 Ivana v útoku
Příběh jedné noci
1962 Prázdniny s Minkou
1961 OK 12 startuje
1960 Komu patří pohár?
Ve světě kolejí
1959 Pětikoruna
Ztracená panenka
1958 Pasáček vepřů
Všem nelze vyhovět
1955 Ženichové aneb Kdo chce kam, pomozme mu tam (studentský film)
1954 V podzemí (studentský film)

TV seriály

1994 Medvědi nic nevědí (TV seriál)
1978 Jedno malé sídlisko (TV seriál)
1976 Muž, který nesmí zemřít (TV seriál)
Účtování (E05)
Msta (E04)
Intrika (E03)
další epizody (5)
1975 Slovácko sa nesúdí (TV seriál)
Medicína (S01E06)
Divadlo (S01E05)
Hody (S01E04)
další epizody (6)
1972 Nikto nie je doma (TV seriál)

Dokumentární

1989 Jak se maluje radost
1987 Děkuju vám, že jste přišli
1986 Přijď, at' zase omládnu
1984 O čem šumí listy
Ukážu ti svou tajnou skrýš
1970 Den se sedmi křížky
1955 Loutky Jiřího Trnky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace