foto

Alex Kapp Horner

  • nar. 5.12.1969 (49 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Rosnička
2005 Šťastná třináctka
2003 These Guys (TV film)
1995 Modlitba za matku (TV film)
1994 Professional Affair
Záhadná Sarah (TV film)

TV seriály

2014 To já ne (TV seriál)
Táta Jack (TV seriál)
2012 Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
2011 Šťastní až do smrti (TV seriál)
Baby Steps (S02E02)
2010 Nové trable staré Christine (TV seriál)
Je čas zmoudřet (S05E21)
Báječní a krásní (S05E20)
Život je změna (S05E19)
další epizody (10)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
Nové trable staré Christine (TV seriál)
Začíná to páchnout Vánocemi (S05E11)
Frankenstein (S05E10)
Žádost o ruku (S05E09)
další epizody (21)
2008 Nové trable staré Christine (TV seriál)
Konec dobrý, všechno dobré (S04E12)
Dodatek smlouvy (S04E11)
Hádej, kdo nepřijde na oběd (S04E10)
další epizody (22)
2007 Nové trable staré Christine (TV seriál)
Radostná událost (S02E22)
Přátelé (S02E21)
Střízlivá svatba (S02E20)
další epizody (11)
2006 Nové trable staré Christine (TV seriál)
Nehoda (S02E11)
A co Barb? (S02E10)
Mission: Impossible (S02E09)
další epizody (24)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Rock Me, Baby (TV seriál)
2002 Nemocnice Presidio (TV seriál)
2001 Will a Grace (TV seriál)
Alice už dávno nešišlá (S03E20)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Jste mužská! (S05E18)
Pohotovost (TV seriál)
Aprílové počasí (S07E18)
1999 Však ty víš (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Jak Ross objal Rachel (S06E02)
1998 Maggie Winters (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Strongbox (S09E14)
1997 Lost on Earth (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Zmizení (S03E06)
1994 Správná pětka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace