foto

Ivan Sergejevič Turgeněv

  • nar. 9.11.1818
    Spasskoje u Orla, Ruské impérium
  • zem. 3.9.1883 (64 let)
    Bougival u Paříže, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2014 Dvě ženy - kniha
2001 Prokletý láskou - povídka
1993 Zurvalec (TV film) - povídka
1980 Rváč (divadelní záznam) - povídka
1976 Fantazija (TV film) - kniha
1975 Gamlet Ščigrovskogo ujezda (TV film) - kniha
1974 El primer amor - kniha
1972 Dotek motýla (TV film) - kniha
Mumu (TV film) - povídka
1971 Ászja (TV film) - kniha
1969 Adelsnest (TV film) - kniha
První láska (TV film) - kniha
První láska (TV film) - povídka
Šlechtické hnízdo - kniha
1968 Jarní vody - kniha
1960 Rêve, Un (TV film) - kniha
1942 Primer amor - kniha

TV seriály

2008 Otcy i děti (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1986 Príživník (TV film) - divadelní hra
1982 Delenie majetku (TV film) - divadelní hra
1981 Mesiac na dedine (divadelní záznam) - divadelní hra
1973 Noc v krčme U veľkého diviaka (TV film) - divadelní hra
1970 Podzim (TV film) - divadelní hra
1967 Reggeli a marsallnál (TV film) - divadelní hra
1966 Venkovská panička (TV film) - divadelní hra
1965 Ein Monat auf dem Lande (divadelní záznam) - divadelní hra
1964 Kuukausi maalla (TV film) - divadelní hra

Fanoušci tvůrce