foto

Maurissa Tancharoen

  • nar. 28.11.1975 (42 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Commentary! The Musical

TV seriály

2018 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Real Deal (S05E12)
2017 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Orientation: Part 1 (S05E01)
2016 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Ghost (S04E01)
Spacetime (S03E15)
2015 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Laws of Nature (S03E01)
S.O.S. Part 2 (S02E22)
Aftershocks (S02E11)
2014 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Shadows (S02E01)
Beginning of the End (S01E22)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Repairs (S01E09)
The Asset (S01E03)
0-8-4 (S01E02)
další epizody (4)
2011 Spartakus: Bohové arény (TV seriál)
Milost (E02)
2010 Dům loutek (TV seriál)
Epitaf dvě (S02E13)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Podkroví (S02E10)
Seznamte se s neznámou (S02E07)
Sounáležitost (S02E04)
další epizody (6)
V těle boubelky (TV seriál)
2008 Dr. Horrible's Sing-Along Blog (TV seriál)
2003 Oliver Beene (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2014 Lust for Love
2008 Commentary! The Musical
1988 Moonwalker

TV seriály

2011 Mortal Kombat: Legacy (TV seriál)
2010 Dům loutek (TV seriál)
Epitaf dvě (S02E13)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Seznamte se s neznámou (S02E07)
Vyšší zájmy (S02E05)
2008 Legend of Neil, The (TV seriál)
2007 The Guild (TV seriál)

Dokumentární

2014 Marvel Studios: Assembling a Universe

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Epizoda 13 (S06E13)
Epizoda 12 (S06E12)
Epizoda 11 (S06E11)
další epizody (13)
2018 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Force of Gravity (S05E21)
The One Who Will Save Us All (S05E20)
Option Two (S05E19)
další epizody (16)
2017 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Rewind (S05E05)
A Life Earned (S05E04)
A Life Spent (S05E03)
další epizody (5)
2014 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Beginning of the End (S01E22)
Ragtag (S01E21)
Nothing Personal (S01E20)
další epizody (12)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Bridge (S01E10)
Repairs (S01E09)
The Well (S01E08)
další epizody (10)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace