foto

Charlotte Hope

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Nun
2017 Three Christs
2016 A United Kingdom
Spojenci
2015 North v South
Už teď mi chybíš
2014 Girl to Girl
Insomniacs
Playhouse uvádí - Oběť (TV film)
Teorie všeho
Testament mládí
2013 Vášeň mezi řádky
2012 Bídníci

TV seriály

2016 Hra o trůny (TV seriál)
Rudá žena (S06E01)
Smrt v ráji (TV seriál)
One for the Road (S05E02)
2015 Hra o trůny (TV seriál)
Matčino milosrdentsví (S05E10)
Neohnuti, neskloněni, nezlomeni (S05E06)
Zabij chlapce (S05E05)
další epizody (4)
2014 Tři mušketýři (TV seriál)
Mušketýři jen tak neumírají (S01E10)
Útok na královnu (S01E09)
Hra o trůny (TV seriál)
Zákony bohů a lidí (S04E06)
Lev a růže (S04E02)
2013 Láska a manželství (TV seriál)
Hra o trůny (TV seriál)
O medvědovi a krásné panně (S03E07)
Whitechapel (TV seriál)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 5 (S04E05)
2012 Some Girls (TV seriál)
2011 Vera (TV seriál)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
Missing (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace