foto

Charlotte Hope

  • nar. 14.10.1991 (28 let)
    Salisbury, Wiltshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sestra
2017 Diana a já (TV film)
Three Christs
2016 Spojenci
Spojené království
2015 North v South
Už teď mi chybíš
2014 Girl to Girl
Insomniacs
Playhouse uvádí - Oběť (TV film)
Teorie všeho
Testament mládí
2013 Vášeň mezi řádky
2012 Bídníci

TV seriály

2020 Hra z Anglie (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Španělská princezna (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
Bancroft (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2019 Španělská princezna (TV seriál)
Destiny (S01E08)
All is Lost (S01E07)
A Polite Kidnapping (S01E06)
další epizody (8)
2016 Houdini and Doyle (TV seriál)
Bedlam (E07)
Hra o trůny (TV seriál)
Rudá žena (S06E01)
Smrt v ráji (TV seriál)
One for the Road (S05E02)
2015 Hra o trůny (TV seriál)
Matčino milosrdentsví (S05E10)
Neohnuti, neskloněni, nezlomeni (S05E06)
Zabij chlapce (S05E05)
další epizody (4)
2014 Tři mušketýři (TV seriál)
Mušketýři jen tak neumírají (S01E10)
Útok na královnu (S01E09)
Hra o trůny (TV seriál)
Zákony bohů a lidí (S04E06)
Lev a růže (S04E02)
2013 Láska a manželství (TV seriál)
Hra o trůny (TV seriál)
O medvědovi a krásné panně (S03E07)
Whitechapel (TV seriál)
Episode 6 (S04E06)
Episode 5 (S04E05)
Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Fatherly Love (S07E04)
2012 Some Girls (TV seriál)
2011 Vera (TV seriál)
2009 Missing (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Dokumentární

2015 Coldplay's Game of Thrones: The Musical

Host

TV pořady

2011 Thronecast (TV pořad)

Fanoušci tvůrce