foto

Petr Kolečko

  • nar. 28.3.1984 (33 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Čtvrtá hvězda (TV seriál) (2014)

    - V seriálu se objeví i tandem scenáristů seriálu Prušinovský a Kolečko. Ve 12. epizodě s názvem "13 sirotků" si zahráli naštvané tenisty čekající na kurt. (Šéfik)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Nagano - zrození hrdinů
2016 Masaryk
2015 Padesátka
Správnej dres (TV film)
2014 Kdyby byly ryby (TV film)
Zakázané uvolnění - scénář, divadelní hra
2012 Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka

TV seriály

2017 Lajna (TV seriál)
Most (TV seriál)
Trpaslík (TV seriál)
Sobota (E06)
Pátek (E05)
Čtvrtek (E04)
další epizody (5)
Vyšehrad (TV seriál)
Charita (E06)
Škodovka (E05)
2016 Marta a Věra (TV seriál)
Knír (S02E08)
Tetování (S02E07)
Diktátor (S02E06)
další epizody (8)
Trpaslík (TV seriál)
Pondělí (E01)
Vyšehrad (TV seriál)
Kabelka (E04)
Roman (E03)
Zápisné (E02)
2015 Vinaři (TV seriál)
Svatba (S02E16)
Úplněk (S02E15)
Loupež (S02E14)
další epizody (4)
2014 Čtvrtá hvězda (TV seriál)
Třináct sirotků (E12)
Hodina H. (E11)
Ochránce smečky (E10)
další epizody (12)
Marta a Věra (TV seriál)
Konkurz (S01E08)
Večírek (S01E07)
Vstřebávání (S01E06)
další epizody (6)
Nevinné lži (TV seriál)
Zrádce (E09)
Vinaři (TV seriál)
Hody (S01E16)
Derby (S01E15)
Lovecká sezona (S01E14)
další epizody (16)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Lež má rozbité auto (E02)
2012 Obchoďák (TV seriál)
Francouzská masáž (E15)
Líná lež (E07)
Lechtivá (E04)
2010 Okresní přebor (TV seriál)
Inseminátor (E13)
Konvoj (E11)
Jaro (E10)
další epizody (9)

Herecká filmografie

TV seriály

2016 Vyšehrad (TV seriál)
Zápisné (E02)
2014 Čtvrtá hvězda (TV seriál)
Třináct sirotků (E12)

TV pořady

2017 24. Český lev (TV pořad)
2014 Konfrontace Petra Fischera (TV pořad)
2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)

Hudební videoklipy

2016 Barbora Poláková - Generace (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(90)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace