foto

Chris Pang

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tomorrow, When the War Began 2
2016 Tygr a drak: Meč osudu
2015 Superfast
2014 Fist of the Dragon
Já, Frankenstein
2010 Tomorrow, When the War Began
2008 Em 4 Jay
2007 Home Song Stories, The

TV seriály

2016 Marco Polo (TV seriál)
The Fellowship (S02E10)
Lost Crane (S02E07)
Serpent's Terms (S02E06)
další epizody (5)
2009 Tangle (TV seriál)
2008 Boj o čas (TV seriál)
2007 City Homicide (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace