foto

Eric Till

  • nar. 24.11.1929 (89 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 Louskáček (TV film)
2007 Chekhov and Maria
2006 Filumena (TV film)
2003 Luther
2002 Duct Tape Forever
2000 Bonhoeffer: Agent of Grace
1999 The Girl Next Door (TV film)
Win, Again! (TV film)
1997 Pit Pony (TV film)
1996 Golden Will: The Silken Laumann Story (TV film)
Murder at My Door (TV film)
1995 Amnézie (TV film)
When the Vows Break (TV film)
1994 Silueta (TV film)
Small Gifts (TV film)
1993 Cesta k vítězství (TV film)
Konečné odvolání (TV film)
1992 Chyťte vraha (TV film)
Farther West
To teda byla noc
Trial of Red Riding Hood, The (TV film)
1990 Clarence (TV film)
Getting Married in Buffalo Jump (TV film)
1989 Bouřňáci (TV film)
1988 Dost slávy pro všechny (TV film)
1987 Muppet Family Christmas, A (TV film)
Nest of Singing Birds, A
1986 Christmas Toy, The (TV film)
1985 Bridge to Terabithia
The Cuckoo Bird (TV film)
Turning to Stone (TV film)
1983 Case of Libel, A (TV film)
Něžní hříšníci
1982 If You Could See What I Hear
Shocktrauma (TV film)
1981 Nevhodné informace
1979 An American Christmas Carol (TV film)
Mary and Joseph: A Story of Faith (TV film)
Wild Horse Hank
1977 Bethune (TV film)
1975 To by se zvěrolékaři stát nemělo
1974 Back to Beulah (TV film)
1972 Fan's Notes, A
1970 Opři se o mě
1968 Great Big Thing, A
Hot Millions
1964 Bitter Weird (TV film)

TV seriály

2001 Doc (TV seriál)
1998 Pit Pony (TV seriál)
1996 Zvláštní efekty (TV seriál)
1990 Scales of Justice (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1983 Fraggle Rock (TV seriál)
The Hitchhiker (TV seriál)
1982 The Edison Twins (TV seriál)
1977 Newcomers, The (TV seriál)
1974 National Dream: Building the Impossible Railway, The (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1965 Seaway (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Forest Rangers, The (TV seriál)
1961 Playdate (TV seriál)
1960 Festival (TV seriál)
The Unforeseen (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1982 Terra X (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace