foto

Daniel Fischer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Fašiangy
2019 Budiž světlo
Šťastný nový rok
2018 Čertí brko
2017 Idiot (studentský film)
2016 Zázračný nos (TV film)
Čína (studentský film)
2014 Máte môjho psa? (studentský film)
Smrť spisovateľa (studentský film)
2013 1:1 (studentský film)
Cold Hands (studentský film)
2012 Denis (studentský film)
2011 Dům
2009 Chuť leta (TV film)
Nedodržený slib
2008 Malé oslavy
2007 Muzika
2005 Ticho (TV film)
2002 Za mestskými múrmi: Čierna pani (TV film)
1999 O ľuďoch a čarodejníkoch (TV film)
Z kapsy rozprávkara (TV film)
1995 Z môjho denníka (TV film)

TV seriály

2019 Delukse (TV seriál)
Madonna (E14)
Hotelové lásky (E13)
Prorock (E12)
další epizody (14)
2018 Semafor (TV seriál)
2017 1890 (TV seriál)
Víno a voda (E03)
Divoký Zapadákov (TV seriál)
2012 Mesto tieňov (TV seriál)
Vražedná sieť (S02E09)
2010 Kriminálka Staré Město (TV seriál)
Případ zlaté smrti (S01E03)
2008 Obchod so šťastím (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

Dokumentární

2017 Tresky plesky (TV seriál)
2015 True Štúr
2013 Prvá (TV seriál) - vyp.

Divadelní záznam

2017 Mechúrik-Koščúrik (divadelní záznam)